Retourneren en Garantie

Retourbeleid

Wilt u een gedeelte of en bestelling volledig retourneren? Geen probleem! Je kunt binnen 14 dagen nadat je het product ontvangen hebt, je retour aanmelden. Hierbij maak je gebruik van je herroepingsrecht. Je stuurt dan het product en alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking terug naar Marinediscounter. Je krijgt dan het volledige aankoopbedrag van de producten terug. De kosten voor retour zijn voor eigen rekening.

Neem contact op met ons of vul het retourformulier volledig in en doe deze samen met het product in een doos, pak het goed en stevig in. Gebruik de originele verpakking van het product. Op die manier is de kans op beschadigingen zo klein mogelijk.

Garantiebeleid

Wij verkopen hoge kwaliteits producten maar helaas komt het voor dat er iets niet naar behoren werkt. Voor de artikelen die je bij ons koopt geldt de fabrieksgarantie. Weet u niet zeker of uw product nog binnen de garantie valt? Wij zoeken het voor u uit. Laat ons weten wat er mis is en we lossen het zo snel mogelijk op.

Wij kijken samen met onze fabrikant/leverancier of het product gerepareerd kan worden. Als het product niet gerepareerd kan worden zullen we het product of onderdeel vervangen, mits dit binnen de garantietermijn valt.

Neem contact met ons op, vul het retourformulier volledig in en doe deze samen met het product in een doos, pak het goed en stevig in. Gebruik de originele verpakking van het product. Op die manier is de kans op beschadigingen zo klein mogelijk.