West Epoxyhars 105+205 30 kg (205C-206C)

 849,00

105 hars is een laag visceuze, transparante, licht amberkleurige epoxyhars. Samen met één van de vier WEST SYSTEM harders kunnen onder diverse temperaturen uitermate sterke vaste verbindingen worden gemaakt met uitstekende vochtwerende eigenschappen.

Wordt geleverd met de langzame verharder 206

Beschrijving

Na correcte menging met één van de WEST SYSTEM Verharders zal 105 Epoxyhars mooi uitvloeien en een blijvende hechting vormen met houtvezels, polyester, verstevigde materialen, schuim of andere composietmaterialen en diverse metalen. Met WEST SYSTEM epoxy kunt u tevens ijzersterke lijmverbindingen maken. De viscositeit van het mengsel kan individueel worden ingesteld door toevoeging van diverse toevoegingsmiddelen. Als de epoxy wordt aangebracht met een roller, zal deze prachtig uitvloeien tot een dunne laag en een glad oppervlak. Een opbouw van meerdere lagen 105 epoxyhars zorgt voor een water- en dampdichte laag en vormt een solide basis voor afl ak. 105 Hars heeft een relatief hoog vlampunt, waardoor het veiliger kan worden verwerkt dan b.v. polyestehars. Tevens is het oplosmiddelvrij en dus vrij van geuren en dampen van oplosmiddelen. Voor elke verpakking hars is een bijpassende verpakking verharder en minipompset. Let bij aankoop op dat op de verpakking van de hars, verharder en minipompen dezelfde letter staat, nl. A of B of C.

206 Langzame Verharder® Als de 105 Hars in de juiste mengverhouding wordt gecombineerd met deze laagvisceuze verharder, zal het mengsel uitharden tot een zeer sterke, vormvaste, vochtbestendige vaste stof die uitstekend kan worden gebruikt voor coaten of verlijmen. Specifiek geschikt voor langere montagetijden bij temperaturen vanaf 16 °C.

  • Pot-life (verwerkingstijd) bij 25 °C 20 tot 30 minuten
  • Uitharding tot vaste stof bij 21 °C 9 tot 12 uur
  • Uitharding tot maximale sterkte bij 21 °C 5 tot 7 dagen
  • Minimum temperatuur 16 °C 
  • Vereiste pompen 301A(1200 gram set), 301B(6 kg. set), 301C(30 kg. set)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “West Epoxyhars 105+205 30 kg (205C-206C)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *