International Compass

Vanaf  32,95

International Compass is een sneldrogende en extreem duurzame polyurethaan jachtvernis met een hoogglanzende eindlaag. De lichte amber kleur benadrukt de natuurlijke structuur van het hout. International Compas van International heeft een zeer goede bescherming tegen U.V. en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt.

Beschrijving

International Compass is een sneldrogende en extreem duurzame polyurethaan jachtvernis met een hoogglanzende eindlaag. De lichte amber kleur benadrukt de natuurlijke structuur van het hout. International Compas van International heeft een zeer goede bescherming tegen U.V. en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt.
 

Extra informatie over International Compass

 

International Compass is snel droog, kras-bestendig en bestand tegen oliën, schoonmaakmiddel en alcohol. Indien er geen Clear Wood Sealer Fast Dry is aangebracht, de eerste laag vernis met 30% verdunnen met Verdunning No. 1. De volgende lagen kunnen met 15% verdund worden, gebaseerd op omgevingstemperatuur, applicatie methode en persoonlijke voorkeur om het beste resultaat te bereiken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “International Compass” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *