Jotun Jotamastic 90

Vanaf  109,95

Jotamastic 90 is een twee componenten polyamine uithardende epoxy mastiek coating. Het is een oppervlak tolerante, slijtvaste,hooggevulde, high build product. Dit product is tintable in een brede kleurenreeks in Jotun’s Multicolor Industry (MCD) systeem. Speciaal ontwikkeld voor plaatsen waar optimale oppervlakte voorbehandeling niet mogelijk is of wordt verlangt. Zorgt voor landurige bescherming in een milieu met hoge corrosiviteit. Kan gebruikt worden als primer, midden, eindlaag of in een éénlaag systeem in atmosferische en ondergedompelde omgevingen. Geschikt voor goed voorbehandeld koolstofstaal, vol bad thermisch verzinkt staal, aluminium, beton en een reeks van verouderde coating oppervlakken. Het kan aangebracht worden bij onder nul oppervlakte temperaturen.

Beschrijving

Jotamastic 90 is een twee componenten polyamine uithardende epoxy mastiek coating. Het is een oppervlak tolerante, slijtvaste,hooggevulde, high build product. Dit product is op kleur te maken in een brede kleurenreeks in Jotun’s Multicolor Industry (MCD) systeem. Speciaal ontwikkeld voor plaatsen waar optimale oppervlakte voorbehandeling niet mogelijk is of wordt verlangt. Zorgt voor landurige bescherming in een milieu met hoge corrosiviteit. Kan gebruikt worden als primer, midden, eindlaag of in een éénlaag systeem in atmosferische en ondergedompelde omgevingen. Geschikt voor goed voorbehandeld koolstofstaal, vol bad thermisch verzinkt staal, aluminium, beton en een reeks van verouderde coating oppervlakken. Het kan aangebracht worden bij onder nul oppervlakte temperaturen.

Typisch gebruik

Algemeen:

  • Voornamelijk ontwikkeld voor onderhoud en reparatie.

Marine:

  • Buitenkant rompen, uitwendige en inwendige gebieden.

Protective:

  • Aanbevolen voor offshore milieus, inclusief splash zones, raffinaderijen, kracht centrales, bruggen, gebouwen, mijnbouw apparatuur, en algemeen constructie staal.

Kleuren

  • Aluminium, Jotun kleuren en RAL kleuren

 

Applicatie Methoden

Spray:

  • Gebruik airless spray.

Kwast:

  • Aanbevolen voor stripe coating en kleine gebieden. Er moet op gelet worden om de opgegeven droge laagdikte te bereiken.

Roller:

  • Kan gebruikt worden voor kleine gebieden. Niet aanbevolen als eerste primer coat. Er moet op gelet worden om de opgegeven droge laagdikte te bereiken.

 

Droog- en uithardtijden
Stof droog na 10 uur
Beloopbaar droog na 15 uur
Overschilderbaar na minimaal 8 uur
Droog/uitgehard voor gebruik na 10 dagen

Voor een breed scala aan oplossingen

  • Direct op metaal
  • Als mid coat op zinkprimers
  • Ondergedompelde diensten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Jotun Jotamastic 90” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *