International Interspeed 340 20 Liter Antifouling

 899,95

International Interspeed 340 antifouling (koperhoudend) wordt toegepast in de beroepsvaart. Deze antifouling is een krachtige, efficiënte bescherming tegen aangroei in zoet, zout- en brakwater. International Interspeed 340 is in het bijzonder geschikt voor de beroepsvaart, maar ook voor schepen die droogvallen. Dit product is geschikt voor staal, polyester en hout maar niet geschikt voor aluminium en verzinkte schepen.

Interspeed 340 is een TBT vrije, Controlled Depletion Polymer (CDP) zelf polijstende antifouling.

Technische Datasheet [TDS]

Let op! Alleen voor zeegaande beroepsvaart.

Beschrijving

International Interspeed 340 20 Liter Antifouling

International Interspeed 340 antifouling (koperhoudend) wordt toegepast in de beroepsvaart. Deze antifouling is een krachtige, efficiënte bescherming tegen aangroei in zoet, zout- en brakwater. International Interspeed is in het bijzonder geschikt voor de beroepsvaart, maar ook voor schepen die droogvallen. Dit product is geschikt voor staal, polyester en hout maar niet geschikt voor aluminium en verzinkte schepen. Bescherm je vaartuig met de hoogwaardige International Interspeed Antifouling-verf. Ontworpen voor superieure prestaties en langdurige bescherming tegen aangroei, is Interspeed de keuze voor veeleisende maritieme omgevingen over de hele wereld. Met een geavanceerde krachtige formule, biedt deze 20-liter emmer voldoende dekking. Geniet van langdurige bescherming tegen algen, schelpen en andere organismen, terwijl de gladde finish de prestaties van het vaartuig maximaliseert. Vertrouw op International voor een ongeëvenaarde combinatie van duurzaamheid en efficiëntie, zodat je je kunt concentreren op het verkennen van de wateren zonder zorgen over aangroei. Investeer in kwaliteit, investeer in Interspeed 340.

Interspeed 340 is een TBT vrije, Controlled Depletion Polymer (CDP) zelf polijstende antifouling.

Technische Datasheet [TDS]

Toepassingen:
Voor directe applicatie over bestaande antifouling systemen die nog in goede staat verkeren. Bijhorende verdunner GTA007.

Kleuren:

  • Zwart [Top Coat]
  • Blauw [Top Coat]

Hoeveelheid:

  • 20 Liter

Ook verkrijgbaar in 5 liter.

Interspeed 340 heeft tevens de naam Interswift 6600 deze is beschikbaar in 20 liter met de kleuren rood en bruin.
Interspeed 6200 is verkrijgbaar in rood/lichtrood, waarvan het kopergehalte lager is en dus voordeliger.

Let op! Alleen voor zeegaande beroepsvaart.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “International Interspeed 340 20 Liter Antifouling” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *