Secumar JUNIOR

 356,95

150N Kinderreddingvest conform DIN EN ISO 12402-3. Kleiner model, maar gelijkwaardig in veiligheid- ook bij drijflichamen voor grotere kinderen wordt de, in het volwassen programma bewezen, DUO-Protect-techniek toegepast.

Beschrijving

  • Hoogst mogelijk draagcomfort door ergonomisch voorgevormde schouderpartij.
  • Optimale bewegingsvrijheid en een verhoogd vrijboord in het water door het nieuw ontwikkelde SECUMAR Winglet-drijflichaam.
  • Dubbellaags drijflichaam zorgt voor extra veiligheid bij mechanische beschadigingen.
  • Met geïntegreerd harnas om vast te haken!

De nieuwe DUO PROTECT serie verbind zekerheid met schoonheid. Ondanks de hoogste veiligheid kan men het vest als modieuze accessoire omschrijven. Voor kinderen die bij het hengelen voorover op de steiger liggen is het DUO PROTECT systeem al langere tijd een must. Maar aan boord kan het voorkomen dat een bemanningslid met zijn reddingvest achter een scherp voorwerp blijft haken. Zelfs al beide lagen hierdoor beschadigd worden, wordt het drijflichaam in opgeblazen toestand gedicht door de verschillen in eigenschap van beide lagen.

VOORDELEN

Draagcomfort en bewegingsvrijheid Een reddingvest biedt alleen bescherming als deze ook gedragen wordt. Daarom is de SECUMAR JUNIOR door het extreem korte model zeer comfortabel en staat garant voor een onbeperkte bewegingsvrijheid.

  • Aan- en uittrekken Het reddingvest wordt als een jas gedragen. Aan de voorzijde is het vest uitgerust met een gepatenteerde SECUMAR click-sluiting.
  • Drijflichaam: Optimale bewegingsvrijheid en verhoogd vrijboord door het nieuwe SECUMAR Winglet-drijflichaam. DUO PROTECT dubbellaags drijflichaam, Polyurethaan weefsel – Drijfvermogen JUNIOR ca. 110N (vergelijkbaar met 150N voor volwassenen) – Voorzien van 3M® reflectiestrepen – oranje drijflichaam – extra mondventiel.
  • Opblaasautomaat/CO2: Het reddingvest wordt automatisch opgeblazen zodra de automaat nat wordt. De SECUMATIC 3001 S zorgt met behulp van een SECUMAR smelttablet voor een onmiddellijke activatie van de opblaasautomaat. Drie groene indicatoren maken het controleren op gereedheid en gebruiksklaar maken kinderlijk eenvoudig. De indicatoren zorgen voor een visuele controle of de CO2 patroon goed is aangedraaid of de smelttablet op de juiste manier is ingezet en of de automaathendel in de juiste positie staat. Het unieke POSITORQUE systeem zorgt ervoor dat de CO2 patroon niet kan los trillen. Door de handactivering kan het reddingvest te allen tijde worden opgeblazen.
  • Beschermhoes: Robuust, slijtvast materiaal – Bij activering wordt de beschermhoes aan de randen geopend. (Quickburst ritssluiting) – Micro-Fleece in de nek – kleur beschermhoes: blauw – geïntegreerd harnas met D-ring om aan te haken

Drijfvermogenklasse (ISO 12402) 150 N
Type automaat Automaat 3001S
Drijfvermogen 110 N
CO₂-Patroon 22 g
Drijflichaam model WINGLET-drijflichaam, DUO PROTECT dubbellaagsysteem voor versneld keren in rugwaartse positie, Winglet
Standaarduitrusting In beschermhoes, Micro-Fleece rugpand, mondventiel, signaalfluit, opbergtas voor vest
Kleur Blauw
Harnas Ja
Voorsluiting Voorzijde Klikbeslag
Kruisband Ja
Spatwaterkap Nee
Noodverlichting Optioneel
Tas voor noodzender Nee
Inspectievenster Nee
Bergingsband Ja
Grootte / Lichaamsgewicht 20-50 kg
Soort drijfvermogen Opblaasbaar
Soort Kleding Zwaarweerkleding
Goedkeuring CE
3M®-Reflexiestrepen Ja
Rugdeel Gevoerd
Beschermhoes Polyamide
Beveiligingssysteem Duo Protect

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Secumar JUNIOR” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.