SmartSolar MPPT 150/100-Tr

 976,00

Dit nieuwste model MPPT regelaar van Victron is compact, razendsnel en heeft een ingebouwde bluetooth module waardoor de opbrengst (real-time en de historie) van je zonnepanelen gemakkelijk is af te lezen in de Victron app. De Smart Solar 75/10 he

Beschrijving

Dit nieuwste model MPPT regelaar van Victron is compact, razendsnel en heeft een ingebouwde bluetooth module waardoor de opbrengst (real-time en de historie) van je zonnepanelen gemakkelijk is af te lezen in de Victron app. De Smart Solar 75/10 heeft een maximale uitgangsstroom van 10Ah, wat betekent dat op de regelaar tot 120 Watt aan zonnepanelen aangesloten kan worden.

Waarom een regelaar?

Een goede regelaar is nodig om uw accu te beschermen: het zorgt ervoor dat u de juiste spanning en laadstroom in uw systeem krijgt. De Victron MPPT regelaar is speciaal ontworpen voor zonnepanelen en werkt uitstekend in combinatie met SUNBEAMsystem panelen.

Waar staat MPPT voor en heb ik dat nodig?

De lichtinval op een bewegende boot of camper kan flink variëren. Is het niet door bewolking dan wel door iets als tuigage. Het MPPT algoritme in de Victron laadregelaar reageert razendsnel op de veranderingen in lichtinval waardoor het maximale vermogen van het paneel kan worden benut. Dankzij de MPPT technologie haal je tot 30% meer stroom uit dezelfde installatie.

Extra informatie

Gewicht 500 kg
Manufacturer

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “SmartSolar MPPT 150/100-Tr” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *