VE.Can resistive tank sender adapter

 473,12

VE.Can resistive tank sender

Het intelligente ‘low power’ communicatie netwerk van Victron Energy.

VE-Net is een uiterst geavanceerd energie netwerk, welke ongekende mogelijkheden kent. Basis van het systeem is het Blue Power Paneel, welk in verbinding staat met alle voor VE Net geschikte apparaten. Met dit paneel beschikt u over nagenoeg alle informatie, die in uw netwerk aanwezig is.

Artikel nummer: BPP900600100

Beschrijving

De VE.CAN resistieve tank zender adapter maakt het mogelijk een standaard resistieve tank niveau zender aan te sluiten op de Color Control GX. Het is compatibel met zowel de Europese standaard 0-180 Ohm en de Verenigde Staten standaard 240-30 Ohm tank niveau zenders en is nauwkeurig tot op ±1%. Het is gemakkelijk configureerbaar voor resistieve zenders van brandstof, vers water, afvalwater, bronwater, olie en zwart water (afvalwater) tanks. Het ondersteunt maximaal 16 tanks van elk type. Het apparaat is een eenvoudige opstelling met twee kleine draaischakelaars en het haalt zijn stroom uit het VE.CAN-netwerk.

Wanneer u een Skylla-i of een MPPT met CAN-bus in het systeem gebruikt, zal de stroom naar de CAN-bus door één van hen worden geleverd. Wanneer de CAN-bus geen stroom ontvangt van een Skylla-I of een MPPT, heeft u de nieuwe VE.CAN-stroomkabel nodig om de stroom te leveren.

Extra informatie

Gewicht 1000 kg
Manufacturer

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “VE.Can resistive tank sender adapter” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…