HX210E VHF-portofoon met ATIS

 149,95

Standard Horizon´s nieuwe HX210E handheld VHF komt met uitgebreide functies! Deze onzinkbare handheld VHF: de HX210E heeft tal van intuïtieve functies en 3 jaar waterdicht garantie.

Beschrijving

Standard Horizon´s nieuwe HX210E handheld VHF komt met uitgebreide functies! Deze onzinkbare handheld VHF: de HX210E heeft tal van intuïtieve functies en 3 jaar waterdicht garantie. 

Handzaam en met veel power voor langdurig gebruik. Voor Europese binnenwateren kan ATIS eenvoudig ingeschakeld worden. Inclusief FM-radio ontvangst.

Kenmerken: 

 • Drijvend / IPX7 Waterbestendig (gedurende onderdompeling tot 1 meter gedurende 30 minuten)
 • Alle Europese kanalen
 • 6W / 2.5W of 1W uitgangsvermogen te selecteren
 • Ontvang FM-radiobanden van 76 MHz tot 108 MHz
 • Hoge resolutie dot matrix LCD-display
 • E2O Easy to Operate menu
 • Programmeerbare functietoetsen
 • Luidspreker microfoon aansluiting
 • 1850 mAh Li-Ion-batterij met hoge capaciteit
 • 3-uur snellader
 • 12V oplaadkabel en 220V oplaadstation inbegrepen
 • 3 jaar waterdicht garantie

Compact behuizingsontwerp

Het compacte, ergonomische ontwerp van de behuizing geeft ook ruimte aan de nieuwe interne lithium-ionbatterij met een grote capaciteit van 1850 mAh. Ondanks de veel kleinere behuizing is deze marifoon toch licht genoeg om te blijven drijven en automatisch met het scherm naar boven te draaien mocht hij in het water vallen.

Water-geactiveerd nood-stroboscooplicht

Als de portofoon in het water valt, wordt automatisch een nood-stroboscooplamp geactiveerd, ook als het apparaat is uitgeschakeld. De flitser kan naderhand opnieuw worden geconfigureerd om aan en uit te knipperen, SOS-flitsen te geven of om continu te branden.

Extra groot matrixscherm

De HX210E beschikt over één van de grootste schermen vergeleken met andere compacte en betaalbare draagbare VHF´s. Met een groter scherm, een grotere (dot matrix) resolutie en een superheldere achtergrondverlichting is de informatie dag en nacht duidelijk zichtbaar.

E20 Eenvoudig te bedienen menusysteem

Nieuw intuïtief menu voor gemakkelijk instellen van alle functies van de marifoon, waarbij het heel eenvoudig is om instellingen aan te passen op basis van de gebruikersvoorkeur.

Ingebouwde FM-broadcast-bandontvangst

De HX210E heeft een uitgebreide radio-ontvanger waarmee de gebruiker kan afstemmen op zijn favoriete FM-radiostation. De radio ontvangt FM-banden tussen 76 MHz tot 108 MHz.

3 jaar waterdicht garantie

Omdat de HX210 beter is gebouwd, wordt een goede werking gegarandeerd. Als uw Standard Horizon HX210 ooit om welke reden dan ook kapot gaat, inclusief waterschade tijdens normaal gebruik in de eerste drie jaar, zal STANDARD HORIZON hem gratis repareren of vervangen, zonder gedoe of kosten! Als het apparaat daarna niet meer werkt bij normaal gebruik, valt het onder het Flat Rate-serviceprogramma van Standard Horizon.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “HX210E VHF-portofoon met ATIS” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.