• Grootste maritieme aanbod van Nederland!
  • Gratis verzending vanaf €150,- in Nederland
  • Direct advies op 0517 433 110
Winkelwagen
(0) € 0,00
Zeevaart
Binnenvaart
Offshore
Watersport

Verfmateriaal en Onderhoud

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in

Verfmateriaal voor elke doe-het-zelver

Bij ons kunt u niet alleen voor verf terecht, maar ook voor professioneel verfmateriaal. Professionele kwasten en verfrollers voor al uw schilderwerk, afplaktape en plamuurmessen. Al het materiaal dat u als doe-het-zelver nodig heeft, vindt u in onze webshop. We begrijpen dat u het liefst zo snel mogelijk met uw schildersklus aan het werk gaat. Daarom zenden wij uw bestelling ook zo snel mogelijk naar u toe. Allemaal tegen scherpe prijzen.

Van kitspuiten, roestomvormers naar gasmaskers

Een goede voorbereiding is het halve werk. Met de producten zoals schuurpapier, schuurspons, kitspuit, kitpistool en staalborstel kunt u geheel voorbereid aan de slag. In ons assortiment verfmateriaal vindt u alles wat u nodig heeft om optimaal aan de slag te gaan met uw boot of jacht. Onze verfkrabber kan u daar mee assisteren of bekijk eens ons aantrekkelijk gesprijsde gasmasker en roestomvormer.

Tercoo als topproduct

Het ultieme topproduct uit onze non paint afdeling is absoluut de Tercoo schijf. Dit product stamt af van de Perago en bespaart u een hoop tijd met het kaal maken van de boot. Het is zeer belangrijk om de Tercoo schijf zelf ten alle tijden het werk te laten doen. Ons advies is geen hoeken met de Tercoo schijf schoon te maken omdat hier de puntjes van de schijf te snel zullen slijten. Bij ons kunt u ook al het accessoires van de Tercoo schijf bestellen. 

Kom langs in de winkel

Als u vragen heeft over ons ruim assortiment verfmateriaal kunt u altijd contact opnemen met onze medewerkers van Marinediscounter via 0517 - 43 31 10. Ook bent u natuurlijk van harte welkom in onze winkel in Harlingen. Marinediscounter is dagelijks voor u geopend.