• Grootste maritieme aanbod van Nederland!
  • Gratis verzending vanaf €150,- in Nederland
  • Direct advies op 0517 433 110
Winkelwagen
(0) € 0,00
Zeevaart
Binnenvaart
Offshore
Watersport

Spuitverf

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in

Spuitverf voor die perfecte glans zonder corrosie

Spuitverf van Yamaha en Motip hebben een zeer hoge dek- en vulkracht en uitstekende hechting, voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden. Zoals hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. De verfsprays hebben een duurzame kleur, een perfecte glans en een goede corrosiewering en is bestand tegen benzine, chemicaliën en weersinvloeden. Door de jarenlange ervaring en het hoge niveau van spuitverf, is Motip verregaand gespecialiseerd in de ontwikkeling, de productie en de distributie van verschillende sprays. Op het gebied van spuitverf is Motip marktleider, met drie productiebedrijven, verkoop en distributiemaatschappijen in twaalf Europese landen. En het mooiste is dat u deze vertrouwde merken spuitverf in ons assortiment terug vind!

Spuitbussen assortiment 

In ons assortiment spuitverf vindt u verschillende soorten spuitbussen voor het onderhoud van uw boot of jacht. Ons aanbod spuitbussen zijn enkel van top merken waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Heeft u blanke lak, hittebestendige lak, hoogglans of kwastverdunning nodig? Koop uw spuitbussen bij Marinediscounter.

Spuitverf advies nodig?

We zijn meer dan een webshop. U kunt ons ook vinden in Harlingen, waar u ook de keuze heeft uit verschillende soorten spuitverf. En u kunt ons dan meteen om eventuele tips en advies vragen. Natuurlijk mag u ons ook altijd telefonisch benaderen. Marinediscounter is dagelijks voor u geopend.