• Grootste maritieme aanbod van Nederland!
  • Gratis verzending vanaf €150,- in Nederland
  • Direct advies op 0517 433 110
Winkelwagen
(0) € 0,00
Zeevaart
Binnenvaart
Offshore
Watersport

Primers

Welke primer is voor uw boot het meest geschikt?

Epifanes, International en Sigma zijn enkele bekende en profesionele topmerken primers die u in onze webshop tegenkomt. Maar welke primer is voor uw boot het beste? Laat u gerust eens adviseren door een van onze experts. Bij aankoop van onze producten geven we sowieso een stap voor stap handleiding hoe het verven het beste kunt uitvoeren.

Een goede primer is het halve werk

Wilt u uw vaartuig voorzien van een nieuwe lak- of verflaag? Dan is een goede primer het halve werk. Primers egaliseert de ondergrond, voorkomt dat er vocht binnendringt en de ondergrond oplost. Een ding is zeker bij Marine Discounter: kwaliteit hoeft niet duur te zijn. Bovendien kunt u onze primers ook in diverse hoeveelheden bestellen, zodat u altijd voldoende heeft. Bekijk ook eens ons aanbod verfmateriaal die u kunnen helpen met het verven van uw boot of jacht (bijvoorbeeld: een verfkrabber of schuurpapier).

Primers van topmerken

Er zijn verschillende primers op de markt. Bij ons vindt u primers van top kwaliteit. In ons assortiment primers vindt u diverse topmerken, zoals Epifanes, International, Jotun en sigma.

Primer kopen

Bij Marinediscounter bent u aan het juiste adres om een primer te kopen. Bent u op zoek naar een merk primer en U kunt dit niet vinden in onze webshop? Bel naar Marinediscounter via 0517 - 43 31 10 en alsnog het juiste merk primers bestellen. Mocht u andere vragen hebben over ons assortiment primers dan mag u altijd contact opnemen met onze medewerkers of langskomen bij onze winkel in Harlingen.