• Grootste maritieme aanbod van Nederland!
  • Gratis verzending vanaf €150,- in Nederland
  • Direct advies op 0517 433 110
Winkelwagen
(0) € 0,00
Zeevaart
Binnenvaart
Offshore
Watersport

Plamuur

Plamuur kopen?

Het kiezen van de juiste plamuur voor uw werk is essentieel voor een goed eindresultaat. Plamuur is bij ons beschikbaar in diverse varianten en voor verschillende gebruiksdoeleinden. Is het alleen voor eenvoudige reparaties of is er meer schade om weg te werken? Wel is het belangrijk om te weten dat epoxy geschikt is voor zowel boven als onder de waterlijn. Polyester plamuur is echt alleen geschikt voor boven de waterlijn, aangezien het ook vocht opneemt.

Epoxy plamuur

Epoxy plamuur kan u gebruiken boven en onder de waterlijn. Epifanes Epoxy Finishing Filler is een veel verkocht product waarmee u garant staat voor kwaliteit. Heeft u vragen over Epoxy plamuur? Neem gerust contact op met één van onze medewerkers.

Polyester plamuur

Met polyester plamuur kunt u gemakkelijk reparaties of andere schade wegwerken. In ons assortiment vindt u polyester plamuur van het topmerk Epifanes. Mocht u een vraag hebben over polyester plamuur kunt u gerust contact opnemen met één van onze medewerkers. Polyester plamuur neemt ook vocht op dus is alleen geschikt voor boven de waterlijn.

Plamuur uw boot weer als nieuw

Uw boot ondervindt niet alleen schade van de elementen. Schade kan ook het gevolg zijn van een aanvaring of andere mechanische beschadigingen. Plamuren kunnen worden gebruikt voor reparaties en zorgt dat uw boot weer als nieuw uit komt te zien. Voor tips en advies of overige vragen zijn we altijd telefonisch te bereiken. Uiteraard bent u ook welkom in onze winkel in Harlingen.

Kom langs in de winkel

Als u vragen heeft over ons assortiment plamuur kunt u altijd contact opnemen met onze medewerkers van Marinediscounter via 0517 - 43 31 10. Ook bent u natuurlijk van harte welkom in onze winkel in Harlingen. Marinediscounter is dagelijks voor u geopend.