• Grootste maritieme aanbod van Nederland!
  • Gratis verzending vanaf €150,- in Nederland
  • Direct advies op 0517 433 110
Winkelwagen
(0) € 0,00
Zeevaart
Binnenvaart
Offshore
Watersport

1 Component Aflak

1 Component Jachtlak

Deze soort lak reageert op zuurstof om uit te harden en te drogen. Het is gebaseerd op bindmiddelen zoals bitumen, oliën en alkyd. Een 1 Component lak geeft over het algemeen minder bescherming dan een 2 Component lak. Een 1 Component lak is gemakkelijk te gebruiken, omdat u geen rekening hoeft te houden met verhoudingen van componenten. Houd rekening met het aantal laklagen die u aanbrengt. Dit aantal zal hoger zijn dan bij een 2 Component jachtlak.

Groot assortiment

Bij ons vindt u lak en verf voor alle oppervlakten van uw boot. Van de buitenkant van uw boot boven de waterlijn, tot en met de motorruimte.

Advies over verschillende soorten verf en lak

Hoe zit het eigenlijk, welk product heb ik nodig? Bij de specificaties van de bovenstaande producten staat vermeld voor welke oppervlaktes de lak of verf geschikt is. Ook staat hier vermeld of u eerst een primer aan dient te brengen. Weet u het niet zeker? Dan kunt u het beste contact opnemen met één van onze medewerkers van Marinediscounter (0517-433110). Zij beschikken over de benodigde kennis voor het behandelen en afwerken van alle onderdelen van uw boot.

Laat uw kleur mengen met onze verfmengmachine

Heeft u een RAL kleur die u graag wilt hebben? In onze winkel kunnen wij elk gewenste verf kleur mengen met onze verfmengmachine. Neem contact met ons op (0517-433110) om uw kleur te laten mengen.