• Grootste maritieme aanbod van Nederland!
  • Gratis verzending vanaf €150,- in Nederland
  • Direct advies op 0517 433 110
Winkelwagen
(0) € 0,00
Zeevaart
Binnenvaart
Offshore
Watersport

Lakverf

Weer- en waterbestendige lakverf

Netjes, verzorgd en beschermd tegen invloeden van buitenaf, zo ziet u uw boot het liefst. Een laag lakverf beschermt uw boot tegen weersomstandigheden onder en boven de waterlijn. De lakverven die u in onze webshop vindt zijn van de beste merken op het gebied van jachtlakken. Deze worden zowel door particuliere als professionele botenbouwers gebruikt. 

Bootlak voor de perfecte afwerking

Met de juiste bootlak kunt u uw boot of jacht perfect afwerken. Zorg ervoor dat de ondergrond die u gaat aflakken schoon, droog en vetvrij is. Behandel uw boot op een droge dag, met zo weinig mogelijk wind. Een loods is hiervoor perfect. In ons assortiment vindt u bootlakken van diverse topmerken. Epifanes bootlak is een zeer populair verkocht merk met een hoogwaardige kwaliteit. De lak is gemakkelijk aan te brengen en biedt bescherming tegen het weer en water.

Geniet nog langer van uw boot

Uw boot ziet er na een laklaag niet alleen weer goed onderhouden en verzorgd uit, uw vaartuig krijgt hierdoor ook een langere levensduur. En daar geniet u weer van. Wacht niet te lang met het aflakken van uw boot, schip of jacht. Een goed behandelde boot gaat vele jaren langer mee dan een boot met achterstallig onderhoud. Heeft u vragen over onze soorten lakverf of wilt u advies? Neem dan gerust contact met ons op of loop eens binnen in onze winkel te Harlingen.

Zoekt u een specifiek merk?

Bent u op zoek naar een specifiek merk? Wij hebben gerenommeerde merken in ons assortiment, zoals Epifanes en Sigma. Kunt u het merk dat u zoekt niet vinden in onze webshop? Bel naar Marinediscounter via 0517 - 43 31 10, dan bestellen wij alsnog de juiste lakverf voor u. Mocht u nog andere vragen hebben over lakverf, dan mag u altijd contact opnemen met onze medewerkers van Marinediscounter. Langskomen bij ons in de winkel in Harlingen is ook geen probleem. We staan klaar voor u en al uw vragen.