• Grootste maritieme aanbod van Nederland!
  • Gratis verzending vanaf €150,- in Nederland
  • Direct advies op 0517 433 110
Winkelwagen
(0) € 0,00
Zeevaart
Binnenvaart
Offshore
Watersport

Verf en Non Paint

Verf en Antifouling kopen van diverse bekende merken

Verf en antifouling zorgt niet alleen voor een netjes en verzorgd uiterlijk van uw boot, maar het bevordert ook de levensduur van uw vaartuig. Uw boot heeft elke dag te maken met weer en wind, dat gaat uiteindelijk ook zijn sporen achterlaten. Antifouling voorkomt dat micro-organismen, mosselen en algen onder het wateroppervlak zich vasthechten aan de romp van uw boot of schip. Een beschermende laag aanbrengen is cruciaal wanneer u langer plezier wilt hebben van uw boot. In onze webshop vindt u diverse bekende merken, zoals InternationalEpifanes en Jotun.

 Brandstof besparen met verf en antifouling

Door het gedeelte van uw boot onder de waterlijn te behandelen bespaart u brandstof, omdat de weerstand tijdens het varen minder is. Zout en weersomstandigheden krijgen door een mooie verflaag ook geen vat meer op diverse materialen aan boord. Ook gaat deze beschermende laag de ontwikkeling van bacteriën en schimmels tegen. Online in onze webshop, maar ook in onze winkel in Harlingen bieden wij u deze producten aan. Wij hebben verschillende topmerken in ons assortiment, waaronder grondverf en lakverf.

Goedkoop verf en antifouling kopen

Bij Marinediscounter kunt u kunt verf en antifouling zeer goedkoop aanschaffen. Wilt u grote hoeveelheden kopen, dan raden wij u aan om een offerte aan te vragen bij ons. Dit kunt u doen door ons contactformulier in te vullen of door telefonisch contact op te nemen via 0517-433110. Bij grote hoeveelheden is de "Marinediscounter Kortingsactie" extra voordelig! Maak een account aan en profiteer van 5% korting op uw aankoopbedrag (ex aanbiedingen). Als u vragen heeft over ons assortiment verf & antifouling kunt u altijd contact opnemen met onze medewerkers van Marinediscounter via 0517 - 433110.