Ontdek Gespreid betalen met Tinka.

Onverwachte, grote uitgaven komen niet altijd goed uit. Misschien heeft u pech met uw boot tijdens een vakantie en moet er een onderdeel vervangen worden om van uw vakantie te kunnen genieten. Of misschien heeft u het idee dat een onderdeel bijna aan vervanging toe is. Bij Marinediscounter kunt u in termijnen betalen met Tinka.

Met Tinka betaalt u wanneer het u uitkomt. 
* U kunt gespreid betalen gebruiken voor aankopen tot € 4.800,-. 
* U Vraagt online óf in de winkel uw krediet aan.
* U bepaalt zelf in hoeveel maanden u de aankoop terugbetaalt. 
* Extra en eerder aflossen mag altijd en kost u niets.
De vastgestelde rente per jaar is 9,9%, er zijn geen extra kosten. 

Wat kost Gespreid betalen? 
Als u gebruik wilt maken van Gespreid betalen met Tinka, betaalt u alleen het aankoopbedrag en 9,9% rente – er zijn dus geen extra kosten. 

In het rekenvoorbeeld ziet u precies hoeveel u betaalt bij verschillende looptijden. Standaard wordt het maandbedrag bepaald op minimaal 2% van je openstaande saldo, met een minimum van € 8,-. Het maandbedrag past u heel eenvoudig aan op Mijn Tinka of in de Tinka-app (iOS en Android). Het is altijd mogelijk om eerder af te lossen, hiervoor brengen wij geen extra kosten in rekening.

Rekenvoorbeelden Gespreid betalen met krediet
Hieronder ziet u de totale kosten bij verschillende bedragen en looptijden.
Totale kredietbedragDuur van de overeenkomstJKP/debetrenteTermijnbedrag per maandTotaal te betalen bedrag
275,-24mnd9,9%13,-302,07
300,-24mnd9,9%14,-329,92
500,-24mnd9,9%23,-550,57
1000,-24mnd9,9%46,-1101,13
2500,-24mnd9,9%115,-2752,84
500,-6mnd9,9%86,-513,21
1000,-6mnd9,9%172,-1026,43

Voordat u een krediet afsluit, informeren we u over de voorwaarden en de totale kosten van het krediet. Dit doen we onder andere met het rekenvoorbeeld en de algemene voorwaarden. Hiermee kunt u zelf checken of Gespreid betalen bij u past. Het kan zijn dat een andere betaalmogelijkheid of een krediet van een andere aanbieder beter aansluit op uw behoeften.

Zo vraagt u Gespreid betalen met Tinka aan: 
1. Download de Tinka-app (iOS en Android) of klik op “Ik wil Gespreid betalen” om te beginnen. 
2. Log in of maak een nieuw account aan. 
3. Als u voor het eerst gebruik wilt maken van Gespreid betalen met krediet, stelt Tinka u een aantal vragen over uw inkomen en woonlasten. Bij kredieten boven € 1000,-  vraagt Tinka u om uw inkomen en woonlasten te verifiëren. Ook controleert Tinka uw huidige registratie bij BKR bij aanvragen boven de € 250,-. Dit doet Tinka om te checken of Gespreid betalen bij u past.
4. Als u in aanmerking komt, kunt u nu uw kredietovereenkomst afsluiten. 
5. Met uw nieuwe kredietovereenkomst kunt u nu online uw bestelling afronden.
6. Veel plezier met uw aankoop!

Heeft u een vraag? Tinka’s klantenservice staat voor u klaar! Chat met een van de medewerkers, stuur een e-mail naar klantenservice@tinka.nl of neem telefonisch contact op via 038 – 426 4667.


Veelgestelde vragen

Is de app gratis?

Ja, u kunt de Tinka-app gratis downloaden via: https://app.adjust.com/5w3fu8m.

Word ik regelmatig geïnformeerd over mijn openstaande saldo?

U ontvangt maandelijks een e-mail zodra uw rekeningoverzicht klaarstaat. Op dit rekeningoverzicht staat uw openstaande saldo en uw minimale termijnbedrag dat we u maandelijks vragen te betalen. Ook kun u op Mijn Tinka en in de Tinka-app precies zien hoeveel saldo u nog hebt openstaan.

Hoe beëindig ik mijn kredietovereenkomst?

U kunt je kredietovereenkomst eenvoudig beëindigen op ‘Mijn Tinka’ of in de Tinka-app wanneer u geen openstaand saldo of betaalverplichtingen hebt.

Wat is de reden dat er gevraagd wordt om in te loggen met mijn Wehkamp Finance account, ik koop toch een product bij Marinediscounter?

Tinka biedt Gespreid betalen met krediet aan bij Marinediscounter, Wehkamp en diverse andere (web)winkels. Uw kredietovereenkomst en rekeningoverzichten kun je inzien op Mijn Tinka.