• Grootste maritieme aanbod van Nederland!
  • Gratis verzending vanaf €150,- in Nederland
  • Direct advies op 0517 433 110
Winkelwagen
(0) € 0,00
Zeevaart
Binnenvaart
Offshore
Watersport

Outboard

Outboard

Het is nog vroeg in de morgen, u laat uw rubberboot rustig te water vanaf uw trailer. De natuur rondom u ontwaakt rustig, wanneer u gemoedelijk langs de waterkant vaart. De omgeving verkennen van een nieuwe plek is als het proeven van een vissoort die u nog niet eerder heeft geproefd. Volledige aandacht voor alle dingen die u tegemoetkomen, nergens anders is aandacht voor nodig. Enkel genieten. Deze sfeer, daar doen we alles aan bij Marinediscounter. In dit assortiment vindt u al onze draagbare onderdelen die aan de achtersteven van een boot zijn te bevestigen. Zo bent u extra mobiel wanneer u de volgende keer met uw rubberboot en trailer op pad gaat. Ons assortiment outboard is er speciaal voor u om van zoveel mogelijk verschillende plekken te genieten, want u neemt uw boot overal mee naar toe. 

Belangrijk voor outboard

Wanneer u vaart met een rubberboot zijn er andere dingen waarmee u rekening houdt. Het verschilt van zeilen of varen met een groot schip. U hoeft niet te wachten voor bruggen, enkel te bukken. U bent behendig, maar iets meer kwetsbaar. Als eerste moet u de boot op een mooie plek krijgen, een trailer is onmisbaar. Vanaf die plek gaat u verder met een buitenboordmotor. Rubberboten kunnen tegen een stootje, maar tegen scherpe voorwerpen begint u weinig. In ons assortiment reparatie bieden wij u de nodige producten die u weer verder helpen. Ook voor kleine aankopen kunt u terecht bij ons. In de categorie outboard hebben we een handige jerrycan om extra brandstof voor uw boot op te slaan.

Marinediscounter houdt u boven water

We houden u letterlijk en figuurlijk boven water met eerlijke prijzen en kwaliteitsproducten. Wilt u de rubberboten in het echt bewonderen? Kom kijken bij onze showroom in Harlingen, Vissershaven 7. Heeft u een korte vraag over één van onze producten? Aarzel niet en bel 0517 433 110. Onze medewerkers van Marinediscounter staan voor u klaar.