• Grootste maritieme aanbod van Nederland!
  • Gratis verzending vanaf €150,- in Nederland
  • Direct advies op 0517 433 110
Winkelwagen
(0) € 0,00
Zeevaart
Binnenvaart
Offshore
Watersport

Voordelen

  • Grootste maritiem aanbod!
  • Snelle levering
  • Gratis advies op 0517 433110
  • Betaal zoals je zelf wil
  • Veilige betaling

MCU-Miotopcoat Kleur 5 Liter

Wees de eerste om dit product te waarderen

Eén component, vochtuithardende coating op basis van polyurea. MCU-MIOTOPCOAT is een MIO, alifatische, matte topcoat. MCU-MIOTOPCOAT biedt een perfecte bescherming voor service onder atmospherische condities, spatzones en permanente condensatie. Bestand tegen UV-Licht, verwering, atmosferische chemicaliën en is zeer stoot- en slijtvast. De MIO in deze topcoat geeft een uitstekende barrière bescherming, versterkt de laagsterkte en verbeterd de hechting zowel in de coating als tussen deze en andere coatings. MCU-MIOTOPCOAT heeft een langere levensduur dan gebruikelijke coating systemen, terwijl het zijn esthetisch voorkomen behoud, zelfs in barre omgevingen. Lees meer
Dit product is alleen voor professioneel gebruik, neem contact met ons op om dit product te bestellen. Door in te loggen wordt de prijs zichtbaar.

MCU-Miotopcoat Kleur 5 Liter

  • MCU-Miotopcoat Kleur 5 Liter

Productomschrijving

Eén component, vochtuithardende coating op basis van polyurea. MCU-MIOTOPCOAT is een MIO, alifatische, matte topcoat. MCU-MIOTOPCOAT biedt een perfecte bescherming voor service onder atmospherische condities, spatzones en permanente condensatie. Bestand tegen UV-Licht, verwering, atmosferische chemicaliën en is zeer stoot- en slijtvast. De MIO in deze topcoat geeft een uitstekende barrière bescherming, versterkt de laagsterkte en verbeterd de hechting zowel in de coating als tussen deze en andere coatings. MCU-MIOTOPCOAT heeft een langere levensduur dan gebruikelijke coating systemen, terwijl het zijn esthetisch voorkomen behoud, zelfs in barre omgevingen.

Kenmerkende eigenschappen

Applicatie mogelijk bij een relatieve luchtvochtigheid tussen de 6 % en 99 %. Applicatie mogelijk op gecondenseerde (dauwpunt) ondergronden. 45 minuten na aanbrengen al geschikt voor immersie. Snelle uitharding, zelfs bij -20 °C. 1 component. Geen inductietijd.

Uitstekende hechting op verschillende ondergronden. Onbeperkt overschilderbaar. Geen scheurtjes op korte of lange termijn (zeer flexibel). Uitstekende chemische resistentie. Geen blaarvorming. Hoge slijtvastheid. Verenigbaar met de meeste conventionele coatings. Zeer geschikt voor onderhoudswerk en nieuwbouw.

Ondergronden

Metalen ondergronden
Non-ferro
Gemetalliseerde ondergronden
Gegalvaniseerde ondergronden
Aluminium
Roestvast staal
Reeds bestaande coatings
Zacht staal
Gietijzer
Glasvezel versterkte polyester
Nieuw hout

Mogelijke toepassingen

Mogelijke toepassingen
Ballast tanks
Bruggen
Constructiestaal
Werkboten
Offshore platforms
Marine/haven faciliteiten
Heftrucks en stapelaars
Raffinaderijen
Pulp- en papiermolens
Pijpleidingen
Chemische verwerkingsinstallaties
Vloeren
Waterkrachtinstallaties
Water- en waterzuiveringsstations


Schrijf je eigen recensie

MCU-Miotopcoat Kleur 5 Liter

Jouw oordeel (klik op het aantal sterren)*

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Quality