• Grootste maritieme aanbod van Nederland!
  • Gratis verzending vanaf €150,- in Nederland
  • Direct advies op 0517 433 110
Winkelwagen
(0) € 0,00
Zeevaart
Binnenvaart
Offshore
Watersport

Voordelen

  • Grootste maritiem aanbod!
  • Snelle levering
  • Gratis advies op 0517 433110
  • Betaal zoals je zelf wil
  • Veilige betaling

Epifanes Rustremover 0.5L

Wees de eerste om dit product te waarderen

Roestomvormer op basis van waterverdringende polymeren, is niet giftig en niet brandbaar. Het bevat geen zuren en is milieuvriendelijk Zet het aanwezige roest om in vast ijzer en stopt tijdelijk het corrosieproces. Dit product hecht prima op vochtig staal en kan verwerkt worden in vochtige, slecht te ventileren ruimten. Overschilderbaar met alle Epifanes verven op basis van alkyd, chloorrubber, epoxy, poly-urethane, vinyl en met waterverdunbare verven. Deze roestomvormer is geen vervanging voor een laag van het verfsysteem. Lees meer
€ 27,70

Epifanes Rustremover 0.5L


Productomschrijving

Rust Remover Epifanes

Roestomvormer op basis van waterverdringende polymeren, is niet giftig en niet brandbaar. Het bevat geen zuren en is milieuvriendelijk Zet het aanwezige roest om in vast ijzer en stopt tijdelijk het corrosieproces. Dit product hecht prima op vochtig staal en kan verwerkt worden in vochtige, slecht te ventileren ruimten. Overschilderbaar met alle Epifanes verven op basis van alkyd, chloorrubber, epoxy, poly-urethane, vinyl en met waterverdunbare verven. Deze roestomvormer is geen vervanging voor een laag van het verfsysteem.

Toepassing:
Alle stalen oppervlakken boven en onder de waterlijn.

Advies:
Ontvet het te behandelen staal. Verwijder losse roestdelen met een staalborstel of schuurpapier. Spoel na met leidingwater om het resterende vuil te verwijderen. Vervolgens kan in één dunne laag EPIFANES Rust Remover worden aangebracht. Deze reageert snel op roest en verandert in een gladde, blauw-zwarte ondergrond. Niet méér dan één dunne laag aanbrengen.

Overschilderbaar:
Na minimaal 3 uur bij 18°C. – maximaal 48 uur bij 18°C.

Uitstrijkvermogen:
10 m2/l

Kleuren:
transparant wit. Na reactie: blauwzwart

Schrijf je eigen recensie

Epifanes Rustremover 0.5L

Jouw oordeel (klik op het aantal sterren)*

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Quality