• Grootste maritieme aanbod van Nederland!
  • Gratis verzending vanaf €150,- in Nederland
  • Direct advies op 0517 433 110
Winkelwagen
(0) € 0,00
Zeevaart
Binnenvaart
Offshore
Watersport

Elektra

Elektra voor aan boord

Elektra zorgt ervoor dat u weet waar u moet varen, boeien wijzen u de weg. Een stukje veiligheid dat alle schepen in goede banen leidt. Overdag is het bijvoorbeeld niet verplicht om te varen met navigatielichten. Wordt het zicht slecht of vaart u ook 's nachts, dan bent u wel verplicht uw navigatieverlichting aan te doen. Het is altijd raadzaam om de juiste verlichting aan boord werkend te hebben, het weer kan immers zomaar omslaan. U bent dan goed zichtbaar voor andere schepen. Deze schepen waarmee u te maken heeft kunnen de situatie dankzij uw verlichting beter inschatten. Aan de navigatieverlichting kunt u niet alleen het type boot herkennen, maar ook zijn koers bepalen.  De artikelen die u hierbij helpen vindt u hier. Wij bieden u niet alleen de benodigde verlichting en accu's, maar ook de mogelijkheid om gebruik te maken van zonne-energie

Vastleggen met Elektra

Lekker erop uit en genieten van de zee en wind, wat wil een mens nog meer. Dat ene mooie moment nog een keer beleven! In ons assortiment camerasystemen hebben we een aantal camera's die mooie momenten vastleggen en gemaakt zijn om ruige opnames te maken. De Garmin VIRB® X(E) Action Camera maakt kraakheldere opnames met HD beeldkwaliteit. Op 1440p haalt deze camera 30fps. Wilt u in de gaten houden hoe ruig het er aan toe gaat in de motorruimte? Dan is de Kleurencamera MXN22C Heavy Duty iets voor u. Bestand tegen brandstof, olie en temperaturen tot 120°C. Dankzij de ingebouwde verwarming blijft de lens condensvrij. Deze gaat aan zodra het kouder wordt dan +10°C.

Topmerken bij Marinediscounter

Bij ons heeft u keuze uit topmerken zoals VictronTalamex en MXN. Omvormers, zonnepanelen, verlichting en camera's. U vindt ze allemaal in ons assortiment Elektra. Uw boot kan hierdoor op elk moment van de dag varen. Heeft u vragen over onze merken en producten, bel ons gerust. Via 0517 433 110 staan we u te woord. In onze winkel in Harlingen kunnen we u natuurlijk ook helpen met het uitzoeken van de juiste producten en het geven van advies.