• Grootste maritieme aanbod van Nederland!
  • Gratis verzending vanaf €150,- in Nederland
  • Direct advies op 0517 433 110
Winkelwagen
(0) € 0,00
Zeevaart
Binnenvaart
Offshore
Watersport

Dekuitrusting

Alle hens aan dekuitrusting

Wanneer u vaart en alle dekuitrusting in topconditie is, vaart u met een gerust hart. Niets staat u in de weg en niets is slordig. Alles ziet er mooi en verzorgd uit, daar kunt u nog eens extra van genieten met een drankje in de haven. Is het nu tijdens varen met een harde wind of tijdens een drankje in de haven is, het dek van een boot is de drukste plek. Je wilt alles voor elkaar en netjes hebben, zodat de kans op ongelukken het kleinste is. Bij ons vindt u alles voor aan boord. Van hijsmateriaal, tot touw en ankers. Ook voor in de haven hebben wij wat u zoekt. Uw kinderen kunnen veilig aan en van boord met diverse zwemtrappen en ladders. Zodat u zorgeloos uw boot kunt onderhouden.

Nooit met lege handen en de mond vol tanden

Een complete dekuitrusting houdt niet op als u uw boot klaar heeft. Tijdens de vaart kan het voorkomen dat iets kapot gaat en gerepareerd moet worden. Zorg ervoor dat u in ieder geval basis gereedschap aan boord heeft. Een matrozenmes is veelzijdig en heeft een harpsleutel voor harpsluitingen. Een opbergkast is erg handig voor alles wat u niet kwijt wilt raken. Kleine schroefjes, moertjes en boutjes bergt u op in deze ladenkast met 33 lades. De volgende keer dat u iets overkomt bent u goed voorbereid met Marinediscounter.

Wij adviseren u graag

De dekuitrusting verschilt per boot. Een groot schip zal meer en een grotere variatie aan uitrusting hebben. Bent u benieuwd of uw boot compleet is? Bel met één van onze medewerkers van Marinediscounter via 0517 433 110 en we lopen uw boot na. Missende onderdelen kunt u bij ons bestellen via de webshop of kopen in onze winkel in Harlingen. Heeft u een grote bestelling? Wellicht is het voordelig om een account aan te maken voor de webshop. U profiteert dan namelijk altijd van 5% korting.