• Grootste maritieme aanbod van Nederland!
 • Snelle levering
 • Gratis advies op 0517 433 110
Winkelwagen
(0) € 0,00
Zeevaart
Binnenvaart
Offshore
Watersport

Best verkocht Top 10

 1. 1
  Hadex 1 Liter

  Hadex Fles 1 Liter

  € 25,95

  Hadex Fles 1 Liter

  Hadex is een veilig, effectief en makkelijk toepasbaar product, speciaal bedoeld voor het desinfecteren van opgeslagen drinkwater en reinigen van tanks en leidingsystemen.

  De werking van Hadex berust op het vertrouwde chloorprincipe. Hadex start onmiddellijk met de desinfectie en na een korte inwerkperiode van 30 minuten, is het water geschikt voor consumptie.

  Hadex dient regelmatig aan het water te worden toegevoegd. In de regel bij elke tankbeurt afgestemd op de hoeveelheid in te nemen drinkwater. Chloor heeft namelijk een korte levensduur en is temperatuur gevoelig. Wordt Hadex gebruikt als reinigingsmiddel dan gebeurd dat in een hoge dosering. Na reiniging zal dan ook goed gespoeld moeten worden. Contacttijd bij reiniging 24 uur!

  Hadex kan goed worden bewaard en is tenminste 1,5 jaar houdbaar bij normale omstandigheden (t=25-30C). Indien Hadex in de koeling wordt bewaard (t=<6C) bedraagt de houdbaarheid tenminste 3 jaar.

  Doseren van Hadex

  Inhoud watertank 50 lt. 100 lt. 150 lt.
  Dosering Hadex bij reiniging van tanks 20 ml 40 ml  60 ml
  Dosering Hadex bij desinfectie van drinkwater       10 ml 20 ml 30 ml

   

   


  Hadex, een verantwoorde keuze

  Hadex is een zeer zuiver en stabiel product. Het is getest en goedgekeurd door diverse binnen- en buitenlandse (maritieme) organisaties. Hadex is o.a. toegelaten door het Nederlandse Ministerie van Volksgezondheid (C.T.B. registratie 9574N), alsmede door het Directoraat_Generaal Scheepvaart en Maritieme zaken, afd. Scheepvaartinspectie (NL), D.O.T. (Engeland), N.M.D. (Noorwegen), G.L. (Duitsland) en NATO. Hadex wordt sinds 1979 met goede resultaten gebruikt door rederijen, scheepswerven, maar ook door hulporgansisaties. Hadex is geschikt om waar dan ook, te land en ter zee, drinkwater te behandelen.

  Veiligheid

  Hadex mag in de originele verpakking zonder speciale veiligheidsvoorzieningen worden vervoerd en opgeslagen. Hadex mag uitsluitend worden gebruikt volgens de voorgeschreven dosering en toepassing.

  Bij het omgaan met het onverdunde product gelden de volgende maatregelen ter bevordering van de veiligheid en gezondheid:

  • Gebruik en/of mix Hadex nooit in combinatie met andere middelen.
  • Voorkom aanraking met de ogen, huid en kleding.
  •  Hadex werkt irriterend op de ogen. Bij aanraking met de ogen onmiddellijk met overvloedig schoon water afspoelen en deskundig medisch advies inwinnen.
  •  Het product vormt giftige gassen in contact met zuren.
  •  Hadex kan in onverdunde vorm vlekken veroorzaken.
  •  Hadex is niet brandbaar en/of explosief.
  Meer Informatie
 2. 2
  Sigmacover 280

  Sigmacover 280 - 4 Liter

  Normale prijs: € 68,84

  Special Price € 46,95

  Sigmacover 280

  Tweecomponenten primer op basis van epoxy met polyamide verharder

  Geeft een zeer goede bescherming tegen corrosievorming. Goede hechting op staal en verzonken staal. Kan na lange doorhardingstijd worden overgeschilderd met vrijwel alle soorten verf.

  Kleur en glans:
  - Yellow / Green
  - Red / Brown
  Eiglans

  Inhoud:
  3.2L [Base] + 0.8L [Hardener]

  Informatieblad Sigmacover 280

  Meer Informatie
 3. 3
  Marinepool Reddingsvest 300N

  Marinepool Reddingsvest 300N Incl. Solas Reddingsvestlicht

  Normale prijs: € 129,95

  Special Price € 89,95

  Marinepool Reddingsvest 300N 

  Marinepool 300N reddingsvest, door zijn eenvoud doelmatig en veilig
  Met een stevige bijgeleverde kruisband voor nog meer veiligheid
  en comfort.

  Inclusief Solas Reddingsvestlicht

  Deze reddingsvesten zijn eenmalig gebruikt tijdens de race of the classics for young professionals

  Meer Informatie
 4. 4
  Besto Vervangingsset 33 gr - 150N

  RE90020 UML MK5 HERLAADSET 33GR AW

  € 22,75

  Besto Vervangingsset 33 gr - 150N

  CO2 cylinders voor vesten van met een verschillend drijfvermogen. U kunt controleren of de cylinder in uw vest nog goed is, door deze te wegen. Op de cylinder staat een gewicht gedrukt, die de cylinder moet hebben. Wijkt dit gewicht af, dan moet de cylinder vervangen worden.

  Patroon van 33 gram, deze is geschikt voor vesten van 150N.

  Het setje bestaat uit:
  - 1 x gasfles 33 gr.
  - 1 x safety clip
  - 1 x smeltpatroon
  - 1 x gebruiksaanwijzing

  Meer Informatie
 5. 5
  THOR ACTICIDE CMG

  THOR Acticide CMG

  Normale prijs: € 29,95

  Special Price € 19,77

  Acticide CMG

  ACTICIDE® CMG is een geregistreerd product van THOR en in zijn hoedanigheid de meest effectieve voor de brandstof. Het voorkomt de hinderlijke bacterie groei in de brandstoftanks. Het product geeft al met een preventieve dosering van 50 ml/1000 liter goede bescherming aan de diesel in opslag en gebruik. ACTICIDE® CMG heeft een NATO stocknummer (NSN) 6850-12-381-3762 en is daarmee ook toegestaan in de scheepvaart en militaire motoren.

  Diverse tankstations, transport, aggregaat, kraan, heftruck en loonwerk bedrijven hebben al baat bij het gebruik van de ACTICIDE® CMG. De brandstof gerelateerde reparatie uren “in het veld” zijn sterk verminderd, door het toepassen van een preventieve dosering van ACTICIDE® CMG aan de EN590. Ook de schippers ondervinden steeds meer baat bij het gebruik van ACTICIDE® CMG, waardoor vaartijden beter gewaarborgd zijn.

  ACTICIDE® CMG, is een type biocide dat zich juist richt op die plaats waar bacteriën het beste groeien: in het water op de bodem!. Daarom geeft ACTICIDE® CMG al met een lage dosering van 1/20.000 (50 ml/1000 liter) een goede preventieve bescherming tegen bacterie groei. Het zorgt tevens voor een verbeterde ontwatering van de diesel. De motor wordt daardoor voorzien van een schonere brandstof en zal na korte tijd ook veel minder gaan roken. Het vermogen zal zich herstellen en het verbruik zal zich uiteindelijk verbeteren.

  Inhoud:

  • 500 ml
  • 1000 ml
  • 20 L 

  Alleen voor professioneel gebruik.

  Meer Informatie
 6. 6
  TERCOO Rotating Blaster

  TERCOO Perago Rotating Blaster

  Normale prijs: € 39,49

  Special Price € 29,95

  TERCOO Perago Rotating Blaster


  De TERCOO Perago roterende straler is bedoeld om verontreinigingen zoals verf, roest, teer, epoxy, plamuur enzovoort van staal te verwijderen. Het resultaat kan men vergelijken met een gestraald oppervlak. Dat wil zeggen ruw en rein voor de juiste hechting van de eerste verflaag.

  De TERCOO Perago schijf is verkrijgbaar in 3 verschillende uitvoeringen:

  • TERCOO Perago Single
  • TERCOO Perago Double
  • TERCOO Perago Triple


  De Single alleen gebruiken om kleine oppervlakten en naden schoon te maken.
  De Double gebruikt men om bijvoorbeeld een kiel te reinigen.
  De Triple wordt gebruikt om grotere vlakken schoon te maken, bijvoorbeeld onderwaterschip, dek, etc.

  Meer Informatie
 7. 7
  Besto Reddingsboei

  Reddingsboei Solas (Besto-Buoy)

  € 39,95
  Dé Solas reddingsboei voor de watersport. Polyethyleen buitenkant. "Weer en wind"-bestendig. Onderhoudsvrij. Uitstekende kleurvastheid. Unieke nokken-constructie voor bevestiging van de grijplijn. Gegarandeerd lange levensduur door toepassing van duurzaam kunststof.
  Alleen 20.110.005 en 20.113.000 zijn tevens goedgekeurd door D.O.T.-UK en de Nederlandse Zeevaartinspectie. Om beschadiging te voorkomen zijn de reflecterende strips verzonken. Met Solas keurmerk.
  Meer Informatie
 8. 8
  Brunox Epoxy 1 Liter

  Brunox Epoxy 1 Liter

  € 31,50

  Het middel is dus een roeststabilisator en grondlaklaag in één en is uitstekend geschikt voor het ontroesten van machines voertuigen en andere metaalobjecten. Dankzij de zeer hoge penetratie in de roest en de goede filmvorming (géén kwaststrepen) verzekert het een efficiënte en gemakkelijke verdere bewerking. (Ook zeer geschikt voor dompelen en uitgieten van holle voorwerpen.)

  Meer Informatie
 9. 9
  Gedemineraliseerd water 25 liter

  Gedemineraliseerd water 25 liter

  € 19,94

  Gedemineraliseerd water 25 liter

  Gedemineraliseerd water (accuwater), bevat geen mineralen en andere stoffen, op deze manier wordt kalkaanslag en de geleidbaarheid in water zoveel mogelijk beperkt. Uitermate geschikt voor het bijvullen van accu's.

  Inhoud: 25 Liter.

  Product informatieblad

  Veiligheidsinformatieblad

  Meer Informatie
 10. 10
  ''Redden van Drenkelingen'' Plaat

  PLAAT REDDEN DRENKELINGEN 2010

  € 26,38

  ''Redden van Drenkelingen''

  Uitsluitend voorzien van Nederlandse tekst. Vervaardigd volgens eisen van de "Koninklijke Nederlandse Bond tot het Redden van Drenkelingen" en de "Maatschappij tot Reddings van Drenkelingen". Vernieuwde versie, herdruk 2004. Voldoet aan eisen Scheepvaart Inspectie

  - Afbeelding: Meerdere afbeeldingen met tekst voor hulp bij redden van drenkelingen
  - Afmetingen: Rechthoekig: H x B = 300 x 390 mm
  - Materiaal: Hard kunststof, 2 mm dik

  Meer Informatie