LAAT JE REDDINGSVESTEN BIJ ONS KEUREN

Voor opblaasbare reddingsvesten wordt aangeraden deze iedere twee jaar te laten keuren, voor beroepsmatig gebruik wordt aangeraden om dit ieder jaar te doen. Op een label bij het mechanisme vindt u de laatst gedane keuring en de naam van het keuringsstation.

LEES MEER

Onze grootste aanbieding van het jaar is terug! De Race of the Classics (ROTC) is het grootste studenten zeil-evenement van Europa. Ieder jaar wordt door studenten van hogescholen en universiteiten uit heel Nederland gevaren aan boord van klassieke zeilschepen. Als Marinediscounter huren wij onze reddingsvesten uit aan dit evenement. Deze vesten zijn hier eenmalig gebruikt en daardoor kun je nu profiteren van deze aanbiedingen. De vesten zijn opnieuw gekeurd en zo goed als nieuw gemaakt. Deze aanbieding geldt zolang de voorraad strekt.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Wij begrijpen dat onze klanten liever niet omkomen in e-mails van ons. Daarom sturen wij maar één keer in de maand een nieuwsbrief. En dit doen we alleen als we iets te delen hebben. In deze nieuwsbrieven geven we je informatie over de producten op onze website en delen we welke producten op dit moment populair zijn.

Marinediscounter is sinds 2008 de winkel voor maritiem Nederland. We zijn altijd op zoek naar nieuwe innovatieve producten en proberen onze klanten al jaren te begeleiden en te adviseren. Zo hebben we op onze webshop een verfgids waar je informatie kunt vinden over de lagen die aangebracht dienen te worden en krijg je suggesties voor producten die bij die laag passen. Je kunt ook in contact met ons komen via 0517 433 110. Hier helpen wij je graag telefonisch verder.

VERFGIDS

ONTDEK EEN MERK: INTERNATIONAL

Het assortiment van International Paint omvat een breed scala aan verf- en coatingproducten, waaronder antifouling coatings, primers, aflakken en speciale coatings. Deze producten zijn ontworpen om oppervlakken te beschermen tegen corrosie, aangroei van algen en andere schadelijke invloeden van het maritieme milieu. Het merk staat bekend om zijn technische expertise, innovatie en focus op milieuvriendelijke producten. Ze streven ernaar om coatings te ontwikkelen die voldoen aan strenge milieunormen en tegelijkertijd optimale prestaties bieden.

BEKIJK PRODUCTEN

Veilig bestellen bij Marinediscounter

© 2023 Marinediscounter. Alle rechten voorbehouden. Onderdeel van VOF Van Jaeger.